Makale arşivi
Pasta Yaparken
14.06.2010 22:19
Pasta yaparken katı yağ kullanacaksanız onu rendenin kalın tarafı ile rendelemeyi deneyin. Küçük parçalar haline gelen margarin daha kolay işlenir...
———
İlk Blog
14.06.2010 22:18
Yeni blog'umuz bugün oluşturuldu. Buraya odaklanın ve sizi bilgilendirmek için çalışalım. RSS feed sayesinde, bu blogda yeni mesajları okuyabilirsiniz.
———
Yeni olay
14.06.2010 22:18
Bu bir örnek olay anlatımıdır. Açıklamaları istediğiniz gibi düzenleyebilir veya bütün olayı kaldırabilirsiniz.
———
Reçel Şekerlenirse
14.06.2010 22:18
Reçelin şekerlenmesi muhafaza edilme şekliyle ilgilidir. Buzdolabında değil, serin ve karanlık bir yerde saklanmalıdır. Şekerlenmiş reçeli sıcak su dolu bir tencereye yerleştirip, kısık ateşte eski haline gelinceye kadar bekletin...
———
Öğeler: 1 - 4 / 4