Makale arşivi

Pasta Yaparken

14.06.2010 22:19
  Pasta yaparken katı yağ kullanacaksanız onu rendenin kalın tarafı ile rendelemeyi deneyin. Küçük parçalar haline gelen margarin daha kolay işlenir...  

İlk Blog

14.06.2010 22:18
Yeni blog'umuz bugün oluşturuldu. Buraya odaklanın ve sizi bilgilendirmek için çalışalım. RSS feed sayesinde, bu blogda yeni mesajları okuyabilirsiniz.

Yeni olay

14.06.2010 22:18
Bu bir örnek olay anlatımıdır. Açıklamaları istediğiniz gibi düzenleyebilir veya bütün olayı kaldırabilirsiniz.

Reçel Şekerlenirse

14.06.2010 22:18
Reçelin şekerlenmesi muhafaza edilme şekliyle ilgilidir. Buzdolabında değil, serin ve karanlık bir yerde saklanmalıdır. Şekerlenmiş reçeli sıcak su dolu bir tencereye yerleştirip, kısık ateşte eski haline gelinceye kadar bekletin...